Nina Ebbenhout werd van jongs af aan omringd door muziek. Haar eerste pianolessen kreeg zij van haar oma. Na haar studie klassiek piano aan het Conservatorium ( Amsterdam en Utrecht)  besloot ze om zich verder te verdiepen in de jazz- en popmuziek. Als zangeres/pianiste maar ook als componiste. Het verschenen debuutalbum ‘ When We Kiss’  is een overtuigende proeve van Nina’s bekwaamheid. Kenmerkend is haar  unieke donkere stemgeluid en haar vermogen het publiek te ontroeren. Met ingetogen ballads, standards en  mooie jazzy pop- en soulcovers, heerlijke swing en aanstekelijke eigen songs, bewijst de jonge Ebbenhout alles in zich te hebben om uit te groeien tot een grote jazzvedette als Europe’s ‘First Lady of Jazz’, Rita Reys. Nina zal worden begeleid door pianist Born Sanders, bassist Bart Soeters en drummer Maarten Molema.

-” WHEN WE KISS is al met al een volwassen debuut van een artieste die eigentijds en tijdloos tegelijk is. ”

– ”Het resultaat, met als titel When we kiss, mag zonder meer gehoord worden. Ebbenhout – haar naam roept associaties op met zwarte zangeressen – heeft een flexibele stem, die ze de ene keer vol soul en een beetje rauw kan laten klinken, dan weer fluwelig als de stem van wijlen Karen in de Carpenters-song Close to you. Soms zit er een scheutje Joni Mitchell in of een tikje Erykah Badu.”

Audio

Nina Ebbenhout - Both sides now     

Nina Ebbenhout - Here's that rainy day     

Video

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This