Matthieu Minderman vierde in 2011 het feit dat hij 35 jaar als musicus werkzaam was. Na zijn conservatoriumtijd en aanvullende privé- studies piano, orkestratie, clarinet en contrabas kreeg hij zijn eerste contracten als pianist, in welke hoedanigheid hij ondertussen door heel Nederland op de mooiste lokaties werkte.

Om een greep te doen; de hotels Krasnapolsky,des Indes en Kur¬haus, de restaurants Allemansgeest, de Kersentuin, de Beukenhof en Vreugd en Rust, de kastelen Duivenvoorde, Zeist en Rhoon.

Zijn repertoire: populair en (licht)klassieke muziek afkomstig uit vele landen, met het accent op Amerikaanse evergreens, musical en easy-listening popsongs.

Leent uw lokatie zich voor meer dan één musicus, dan is de combinatie viool en piano- , of viool, cello en piano aan te bevelen.

Samen met zijn collega’s speelt Matthieu met evenveel gemak een hongaarse czardas als een mooi salonstukje, en met hetzelfde plezier begeleiden zij desgewenst een liedje of sketch,

Ideale muziek bij een receptie of diner, waar men naar de muziek moet kunnen luisteren, maar waar deze klanken nooit mogen overheersen.

Audio

Matthieu Minderman - Demo 1     

Matthieu Minderman - Demo 2     


 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie


 

Pin It on Pinterest

Share This