De Nederlandse zangeres Sarah Fairfield, (winnares van de Ann Burton Award), is zowel singer-songwriter als een echte performer.

Sarah Fairfield debuteerde in 2005 met het album ‘Green’. De singles ‘Fly away’ en ‘The game’ stonden wekenlang op de playlists van radio 1 en 2. Het album werd behalve in de Benelux ook uitgebracht in Engeland en Taiwan en trok de aandacht van Dan Cleary, manager van Natalie Cole, Carole King en The Carpenters, die haar in contact bracht met de legendarische Amerikaanse labels Verve en Blue Note Records. Zij trad al diverse malen op in New York en Los Angeles.

Afgelopen jaar is de langverwachte opvolger ‘Dreams & Schemes & Parades’ verschenen. Een kleurrijk album van een unieke singer-songwriter met een geheel eigen stijl. Sarah Fairfield houdt van liedjes die ergens over gaan, die een bepaald gevoel uitdrukken en/of kleine verhaaltjes vertellen. Het is een eigenzinnige plaat geworden met thema’s als liefde, de dood, tijd, (mis)communicatie, verlangen, dromen en volwasssen worden. Prachtig gearrangeerd in een stijl die invloeden verraad van Joni Mitchell, Kate Bush, maar ook the Beatles. De plaat werd meteen CD van de week bij radio 1 en de zomerse single ‘Summer’s day’ werd goed gedraaid op de Nederlandse radio.
Sarah Fairfield, het alter-ego van Anneloes Verveld, studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam in 2001. In 1999 won zij de prijs van de Stichting Jazz Talent en in 2001 de Ann Burton Award. Zij staat ook komend seizoen weer in de theaters met haar eigen programma en was soliste bij het Metropole Orkest. Sarah trad op in programma’s op radio 2, 747 AM en de Concertzender en in het televisieprogramma Vrije geluiden van de VPRO. Van 2003 tot 2006 was zij de vaste zangeres in het programma Opium van de AVRO. Haar nummer ‘Fly Away’ werd gefeatured in de bioscoopfilm ‘Afblijven!’ van Maria Peters. Sarah stond in de lijst van ‘100 meest veelbelovende Nederlandse vrouwen’ van het tijdschrift BLVD, en schreef en zong het Nationale Klimaatlied 2009.

Sarah Fairfield treedt zowel graag op in een intieme setting als met haar volledige band al dan niet met strings uit te breiden tot een orkest op maat. Sarah is een zangeres van wereldklasse met een fluwelen stem. Zij brengt sfeervolle songs die u normaal gesproken alleen in het theater hoort tot een spetterend popconcert waarbij je volledig uit je dak gaat!.

Een veelgehoorde reactie na een optreden van Sarah Fairfield is: ‘Waar heeft zij zich al die tijd schuilgehouden?’. Sarah Fairfield is daarmee Nederlands best bewaarde muzikale geheim.

Audio

Fly away     

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This