Jazz- Bossa Nova- & Lounge Zangeres Maria Nova zingt met de  sensuele timing van Astrud Gilberto en de uitstraling van Norah Jones. Samen met haar vakkundige muzikanten brengt ze alle diverse Lounge Muziek Stijlen ten gehore, zoals : Bossa Nova, Easy Listening, Smooth Jazz, Soft Pop Evergreens, Romantische Portugeestalige en Spaanstalige muziek.

Denk daarbij aan de sound van Sade, Diana Krall, Natalie Cole, Bebel Gilberto, Norah Jones, Sergio Mendes, Laura Fygi, Roberta Flack, Chet Baker, Stan Getz en het Spaantalige werk van Gloria Estefan.

Met haar uitstraling, warme stemgeluid en bijzondere stijl, voert deze charmante dame het publiek mee naar hypnotiserende Zuid-Amerikaanse ritmes. Maar Tamara Maria verrast evengoed met een uit het leven gegrepen vertolking van de blues. Zij laat u ongemerkt mee wiegen met nostalgische jazz klassiekers maar draait haar hand ook niet om voor een groovy R&B-ballad!

Maria Nova is een zangeres met een veelzijdige en kleurrijke achtergrond. Als telg van een muzikale artiesten-familie, rolde zij al jong in het showbusinessvak in.

Op evenement, bedrijfs- en privé feesten blijven Maria Nova en haar musici juist subtiel op de achtergrond! Zo creëren zij een aangename sfeer waarbij uw gasten kunnen borrelen, babbelen, eten, netwerken of gewoon genieten. “Live” wordt Maria begeleid door een vaste band bestaande uit Neerlands topmusici in aangepaste bezetting van duo tot quintet (afhankelijk van uw wensen, faciliteiten en budget). Wilt u liever van Maria Nova en haar band genieten op de voorgrond en Heerlijk dansen? Ook dat kan natuurlijk!

Maria  studeerde aan conservatoria in Nederland en in Brazilië. Ze maakte diverse cd’s, was op radio en  tv en zingt veelvuldig op bruiloften, feesten en evenementen. Maar ook op theaterpodia, Jazz Festivals en parties in het buitenland waar ze regelmatig met haar muzikanten wordt “ingevlogen”.

Pure Easy-listening duo, trio en quartet: zang, piano, zang, piano en bas. zang, piano, bas en drums

Tamara Maria Band Brasil with jazzy touch : zang, piano, bas, drums, gitaar en percussie.

Loungeconcept: Zang, DJ en piano.

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This