De avonturen van de drie Starz feeën Glitter, Magic en Glowy zijn vanaf nu elke dag op Telekids te zien. Daar zijn we bij EMP samen met alle betrokken partijen heel erg trots op!

STARZ

De meidengroep Starz bestaat uit de drie feeën Glitter, Magic en Glowy. Ze zingen vrolijke, fantasierijke, hoogwaardig geproduceerde kinderliedjes in het genre fairy-pop. Starz richt zich op kinderen tussen vier en zes jaar, maar is ook leuk voor jongere broertjes en zusjes.

In deze betoverende 30 minuten durende show neemt de Starz samen met de kinderen een kijkje in Sterrenland. In de show, vol met liedjes en dansjes die kinderen goed meekunnen doen, moeten Starz en de kinderen een probleem oplossen: De vlaggetjes zijn kwijt!

Starz is speciaal voor de kinderen naar de aarde gekomen en hadden vlaggetjes meegenomen, maar de gemene Tunis heeft ze verstopt! Gaat het de kinderen lukken om de vlaggetjes te vinden? Laat ze mee springen, dansen en zingen op de muziek van Starz, geproduceerd door SoundWise.

Meer informatie

https://starz.nl

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

 

Pin It on Pinterest

Share This