Mededeling van Sascha:

Vanwege mijn gezondheid en om continuiteit voor clienten en artiesten te waarborgen, besloot ik enige tijd geleden naar de juiste opvolging en invulling op zoek te gaan.

Het is daarom met trots en veel plezier dat ik kan aankondigen die opvolging te hebben gevonden. Het enthousiaste, super gemotiveerde en passievolle vader-zoon team van Henk & Daniel Abbink heeft Sascha van Esdonk Produkties overgenomen.

In een overgangsperiode blijf ook ik samenwerken en ter beschikking van de nieuwe eigenaren en relaties met hetzelfde enthousiasme dat jullie van mij kennen en verwachten. Tijdens deze periode zullen de activiteiten voorlopig vanuit ons huidige adres plaatsvinden.

Sascha van Esdonk Produkties zal na de overgangsperiode verder gaan onder de naam:

 

Esdonk Management & Productions

Overtuigd van de kwaliteit van de nieuwe directie, ga ik ervan uit dat jullie met mij het nieuwe team een warm welkom zullen geven.

Ik heb het volste vertrouwen in het succes van Esdonk Management & Productions, zowel voor clienten als artiesten en ben heel enthousiast over de ontwikkelingsmogelijkheden die het nieuwe team zal bieden.

Met vriendelijke groet

Sascha van Esdonk

 

Daniel Abbink: Jonge, energieke wereldburger met passie voor Entertainment. Daniel heeft een Business- en Entertainment, Sport & Promotion Management opleiding genoten aan Northwood University in Palm Beach (USA). Hij heeft relevante ervaring uit de internationale hospitality-, beurzen- en evenementen wereld.

Henk Abbink: ‘Oude rot’ met jonge geest. Henk heeft jarenlange commerciele- en marketing hands-on ervaring in de (bege)leiding van zowel kleinere- en multinationale organisaties als eigen ondernemingen. Hij brengt relevante bagage uit meerdere branches, waaronder MICE/Hospitality, Uitgeverij, Licensing en Entertainment.

Sascha van Esdonk Produkties: Gerenommeerd artiesten impresariaat opgericht in 1981 door Sascha van Esdonk. Op jonge leeftijd al weg van jazz, bouwde Sascha in eerste instantie een jazz-gespecialiseerd boekingskantoor op. Zij vertegenwoordigde grote Nederlandse namen, waaronder Pia Beck, Rita Reys, Pim Jacobs en Edwin Rutten. Ze haalde ook bekende buitenlandse artiesten naar Nederland, zoals Jean Toots Thielemans, Madeline Bell e.v.a. Een eigen jazz platenlabel behoorde ook tot de activiteiten. Sascha van Esdonk Produkties is vanaf die basis uitgegroeid tot het full service impresariaat van vandaag dat artiesten en muziek aanbiedt uit alle genres.

Contact/Informatie:

H. Abbink

henk@esdonk.eu

 

 

Pin It on Pinterest

Share This