De RockFrogs is de populairste rockgroep van de hele Kikkerwereld en nu gaan ze op tournee. Hun songs ‘Ro-ro-RockFrogs’ en ‘Lekker Rocken’ staan al maandenlang hoog genoteerd in de KikTop3. Coole kikker Rocky is de leider van de band en speelt gitaar. De knappe zangeres Boney heeft een geweldige stem, als ze geen kikker in haar keel heeft tenminste. Donkere diva Becky swingt met haar kikkerbillen en haar basgitaar. De kleine driftkikker Ramyo op drums maakt de band compleet. Samen maken ze van ieder concert een spectaculaire show en jumpen ze het dak eraf! Kun jij niet stilzitten als je muziek hoort? Hou je van avontuur en loltrappen? Kom dan naar het concert van de RockFrogs!

Een concert van de RockFrogs is een energieke show van 30 minuten voor kinderen en hun ouders. In deze minimusical worden de interactieve liedjes afgewisseld met een spannend verhaal. De RockFrogs zijn ook te boeken voor een ‘meet & greet’.

RockFrogs is een multimediaal entertainmentmerk. Naast live optredens zijn er ook voorleesboekjes en cd’s van de RockFrogs en zal in het najaar een app met interactieve tekenfilms gelanceerd worden.

RockFrogs Rockconcert met Rocky, Boney, Becky en Ramyo  /  30 min. interactieve tape-act / Incl. geluid tot 250 pers. (uitbreiding op aanvraag) / Mogelijkheden tot o.a. “Meet & Greet” of een “Mega Concert” bespreken wij ook graag met u. / Optioneel kunnen voor een extra feestelijk effect groene serpentine kanonnen worden bijgeboekt.

Rider

Net als alle andere artiesten hebben ook de RockFrogs een rider. Hierin staat wat ze nodig hebben om een goed optreden neer te kunnen zetten. Maak je geen zorgen, de RockFrogs kunnen bijna overal optreden en zijn wars van sterallures (ze hoeven heus niet alleen maar groene m&m´s).

  •  RockFrogs hebben grote kikkervoeten, dus een speelvlak van 6 bij 4 meter is gewenst.
  • De RockFrogs hebben even wat tijd nodig om zich voor te bereiden op hun Rockconcert. Dat doen ze het liefst in een afsluitbare kleedkamer met spiegels, stromend water en een toilet.
  • De RockFrogs staan graag in de spotlights, dus bij shows die binnen of ´s avonds zijn, willen ze graag dat het podium uitgelicht is. Zodat iedereen ze goed kan zien. Als dat niet het geval is, kunnen ze zelf een lichtset meenemen.
  • De RockFrogs zijn dol op water, maar niet op regen. (Boney raakt in paniek als haar haar nat wordt). Als er bij openluchtoptredens kans is op slecht weer willen ze dus heel graag een overdekt podium.

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest/groep beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op. U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This