Esdonk Management & Productions (EMP) en theaterproductiebedrijf Fablefactory hebben de handen ineengeslagen voor het opzetten van een divisie met nieuwe hoogwaardige kinderacts. Het eerste resultaat van de samenwerking tussen EMP en Fablefactory is de lancering van een nieuwe spectaculaire kikkerrockband:  de RockFrogs.

EMP, opgericht in 1981 door Sascha van Esdonk, was in eerste instantie vooral bekend van klassieke en jazz acts. Inmiddels is het uitgegroeid tot een full service impresariaat dat uiteenlopende genres vertegenwoordigt. In november 2013 hebben vader en zoon Henk en Daniel Abbink het bedrijf overgenomen met het voornemen om deze expansie voort te zetten.

RockFrogsVoor de nieuwe divisie met kinderacts gaat EMP een samenwerking aan met theaterproducent Fablefactory. Het bedrijf van Jerry Rijstenbil laat al sinds 1996 sprookjes uit komen en heeft sindsdien ruim 50.000 shows geproduceerd.

Fablefactory ontwikkelde de RockFrogs om stoere hoogwaardige kindermuziek te kunnen brengen die ook leuk is voor de ouders.

Een concert van de RockFrogs is een energieke show waarin interactieve liedjes worden afgewisseld met een spannend verhaal. De RockFrogs zijn vanaf nu te boeken voor festivals en evenementen als spectaculaire podiumact of voor een meet & greet.

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op. U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This