Een aantal van EMP’s top acts gaat de Koningsdag party in Bussum laten knallen. Van 12 – 17 uur op de podia aan het Wilhelminaplantsoen/Palladioplein en de Kapelstraat/Kerkstraat.

Belle & Jiamont, die net hun eerste single “Backdown” uitgebracht hebben, openen het festival op het Palladiopleinpodium. Daarna gaan de microfoons naar Lils Mackintosh, Colette Wickenhagen, Deborah (de Groot) en Njambi die het feest voortzetten. Zij worden begeleid door een topband bestaande uit Ian Boelens (lead guitar), Ruud Baron (bass), Olaf Keus (drums), Arthur Rombouts (keys), David Aguiar (sax).

Nadja Filtzer en haar Nadjazzda zal op meerdere plekken het publiek verrassen. Als primeur zal Nadja op het podium het speciaal voor het komende WK  geschreven “Going to Brazil” ten gehore brengen samen met Mark Milan (keys) en Eddie Conard (percussie)

Ons veel gevraagde  Cris Monen Trio zal vanaf het podium in het horeca gedeelte aan de Kapelstraat/Kerkstraat voor de juiste ambience zorgen met Cris’ gevarieerde repertoire.

Het geluid wordt verzorgd door EMP’s eigen EMP Sound afdeling

Koningsdag 2014 Bussum

 

Pin It on Pinterest

Share This