Op Koningsdag 2015 maken de artiesten van EMP – Esdonk Management & Productions er ook dit jaar weer een giga feest van, voor en met Bussum.

Het podium op het Palladioplein zal bezet worden door toppers, begeleidt door de speciaal voor Koningsdag bij elkaar gebrachte “DreamTeam” showband. Van country pop tot Hazes meezingers en van klassiekers tot hits van nu, vertolkt door Belle (Isabel Zoeteweij), Mark Enthoven en Superb Voices (Nathaly, Liane en Lucette).

Op de hoek Kerkstraat/Kapelstraat live top 40 muziek van “One-To-Dance” met in de pauzes DJ Christoph en door het dorp de opzwepende salsa klanken van het mobiele “Trio Son Cubano”.

Speciaal voor de allerkleinsten wordt aan het eind van de Nassaulaan een feesttent neergezet waarin “2Princess” Efteling waardige interactieve shows presenteren.

Geluid en techniek wordt verzorgd door EMP Sound.

Podium Wilhelminaplantsoen/Palladioplein van 12:00 -17:00 uur:

De DreamTeam showband met Jean Louis van Dam (keys) Ruud Baron (bass), Jai Jai Vos (drums) en Ian Boelens (lead guitar). Deze top musici en in de muziekwereld zeer bekende namen, hebben zowel in Nederland als in het buitenland al menig feest, evenement en festival van de juiste sfeer voorzien.

Belle (Isabel Zoeteweij)

BelleBelle is een jonge, creatieve singer/songwriter die graag haar eigen werk met het publiek deelt. Zij opent het feest op het Palladioplein. Belle zingt met rijke en melodieuze stem over de zoektocht naar en trouw zijn aan jezelf. Op moederdag komt haar nieuwe cd uit. Naast haar eigen songs speelt ze bewerkingen van eigentijdse popsongs en geliefde klassiekers. Laat je meevoeren door Belle’s oprechte teksten, haar bijzondere uitstraling en unieke stage presence tussen 12:00 en 13:00 uur

Mark Enthoven

Mark EnthovenMark is een klassiek geschoolde zanger die al jaren optreedt op diverse podia in binnen- en buitenland. Een muzikale duizendpoot, met een uitgebreid en verrassend repertoire, die moeiteloos varieert tussen geliefde klassieke stukken, popsongs en evergreens. Een aantal van zijn nummers heeft in de Mega Top 100 gestaan, zoals het prachtige Ma Perche No. Met zijn bijzondere en krachtige stem evenals zijn markante verschijning geeft hij acte de presence met o.a. Andre Hazes nummers van 13:00-14:00 uur

Superb Voices

Superb Voices

Superb Voices

De drie charmante zangeressen , Nathaly Masclé (“The Winner is” 2012) , Liane Hoogeveen en Lucette Snellenburg (“The Voice” 2014) , voorheen optredend als “Femme Vocale”, maken gebruik van hun ervaring op topniveau om Bussum te laten swingen met een gevarieerd en spetterend programma. “These ladies rock!” is bij deze dames zeker van toepassing. Swing mee met hun wervelende show tussen 14:00-17:00 uur

Podium Hoek Kerkstraat/Kapelstraat van 12:00 -17:00 uur:

1 2 Dance (uitgesproken One-To-Dance)

12 Dance 01Deze sprankelende feestband met award winning live zangeressen, o.l.v. DJ/toetsenist en “Master of the Beats” Christoph Völcker, laat in het horeca gedeelte de vonken ervan afspatten met top 40 hits. Christoph speelde o.a. in Ahoy en Amsterdam ArenA met André Hazes, Gerard Joling en Guus Meeuwis. Bandleider Völcker is in de pauzes een superstrakke DJ en zorgt ervoor dat het op deze hoek van 12:00-17:00 een non-stop feest is.

Trio Son Cubano

Trio Son Cubano gaat op meerdere plekken in het centrum een Latijns feestje bouwen. Bandleider en percussioniste Leticia Bal is al lang een van de meest toonaangevende muzikanten uit de Nederlandse salsa-scene. Normaal als leider van een ‘7-mans’ salsa orkest, komt ze nu speciaal voor deze gelegenheid met de Cubaanse Delia González leadzangeres (onbetwist de beste salsa-zangeres op het moment in West Europa) en de Cubaanse, in Miami woonachtige, gitarist/componist Jesus Hernández. Laat je vanaf 12:00 uur op verschillende punten in Bussum meeslepen naar Latijnse oorden of kom naar dit podium om van 14:00-15:00 je salsa talenten te laten zien.

Feest tent einde Nassaulaan

Voor de allerkleinsten van 3 tot 9 jaar (en ouder)

2Princess

Voorstellingen van 30 minuten. Showtijden: 12:00 13:00 14:00 15:00 uur

2Princess-liveEr waren eens… twee prinsesjes met gouden keeltjes. De vrolijke Prinses Margy en de enthousiaste Prinses Marilyn. Samen leren zij kinderen zingend en dansend hoe je als een heuse prins of prinses door het leven gaat. Deze koninklijke voorstelling bruist van de interactie. Stilzitten is er met 2Princess echt niet bij. De aanstekelijke liedjes zingt elk kind direct mee (en de ouders ook!). Kortom, zing, dans en doe mee. Dan wordt ook jouw leven een sprookje!

Na de shows is er ruimte voor een Meet & Greet. Alle kinderen kunnen met 2Princess op de foto of gewoon even een handje schudden met deze sterren.

 

Pin It on Pinterest

Share This