Als u op zoek bent naar een allround band met een latin Groove, dan is Solare bij uitstek de band voor uw feest. Naast Zuid-Amerikaanse klassiekers als Mi Tierra, Montuno en Oye Mi Canto van Gloria Estafan en niet te vergeten de merengue hit Suavemente, speelt Solar Dance Classics als Celebration, I’m so excited, You to me are everything en ook veel bekende top 40 stukken. Naast Zuid-Amerikaanse klassiekers als Mi Tierra, Montuno en Oye Mi Canto van Gloria Estafan en niet te vergeten de merengue hit Suavemente, speelt Solar Dance Classics als Celebration, I’m so excited, You to me are everything en vele andere.

Kortom Solar is een gevarieerde band die uw feest een swingende belevenis maakt.

SOLARE staat voor warmte en energie. En dat kan ook niet anders met muzikanten die allen afkomstig zijn uit zonnig Caribbean en Zuid-Amerika. Ervaren artiesten die garant staan voor swingende ritmes, goede sfeer, gezelligheid en professioneel vakmanschap. Door hun brede muzikale achtergrond is de groep thuis in zowel Salsa, Merengue, Dance Classics als TOP 40 muziek. Dit gekoppeld met hun enthousiasme maakt ieder optreden van Solar tot een waar feest.

Mr Bass en zang: Pat Winterdal

Met zijn conservatoriumopleiding voor lichte muziek sluit Pat naadloos aan op de muziek van Solar. Daarnaast is hij ook producer, componist, arrangeur en veel gevraagde studiomuzikant. Bekende namen waarmee Patricio heeft opgetreden: Candy Dulfer, Hans Dulfer, Saskia Laroo, Lee Towers, Frans Bauer.

Keyboards en zang: Rudy Emerenciana

Afgestudeerd als klassieke gitarist heeft hij zich van jongsaf aan het bespelen van de keyboards eigen gemaakt. Rudy heeft met alle grote artiesten van Curaçao opgetreden en een aantal jaren in New York gemusiceerd.

Zang: Ixiomara

Ixiomara is een natuurtalent dat zowel schittert in Zuid-Amerikaanse stijlen als Dance Classics. Zij heeft in diverse orkesten als Siembra en Caribbean Sunshine gezongen. Ixiomara biedt vaak ondersteuning aan musici tijdens hun afstudeer projecten van het Rotterdams Conservatorium. Zij kan als geen ander het publiek bij de optredens van Solar betrekken.

Drums: Dwight

Dwight is de motor van de band, die de swing geeft waardoor men bij de muziek van Solar niet stil kan zitten. Dwight heeft en grote ervaring opgebouwd bij diverse orkesten als South South West, Palante en La Fiesta.

Gitaar en zang: Benito

Benito heeft in diverse succesformaties als Kalimba en Tamara gespeeld en als studiomuzikant aan diverse producties bijgedragen. Als componist heeft hij ook aan diverse CD producties meegewerkt en met zijn werk de 1e prijs gewonnen bij een prijsvraag uitgeschreven door de NS.

Benito haalt uit zijn gitaar de zwoele klanken die horen bij de Zuid-Amerikaanse muziek, maar kan ook uitpakken met heavy rocksolos.

 

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This