Santiago Cimadevilla werd geboren in Buenos Aires. Hij was actief als gitarist in verschillende bands, en studeerde klassieke piano aan het Conservatorio Municipal “Manuel de Falla”. In 1999 besloot hij naar Nederland te verhuizen. Hij begon bandoneón te spelen en ging studeren aan het Rotterdams Conservatorium, aanvankelijk bij Leo Vervelde, en thans bij Victor Hugo Villena. De laatste jaren was hij veelgevraagd als gastbandoneonist, en speelde hij onder meer met Orquesta Típica Fernandez Fierro, Tango Dorado, het Nationaal Jeugdorkest en Mala Pinta. Hij treedt regelmatig op als speciale gast bij Alfredo Marcucci’s sextet Veritango. Ook werkte hij samen met jonge componisten (zowel tango als hedendaags) als Juan Maria Solare en Mathis Nitschke.

Op dit moment maakt hij deel uit van verschillende tango ensembles zoals de Orquesta Típica OTRA, het kwintet Racing Club en het ensemble Flautango uit Bremen.

Marcos di Paolo

De in Mendoza-Argentinie geboren Marcos Di Paolo begon zijn muzikale studie met als hoofdinstrument de gitaar al op zijn zevende. Vanaf die leeftijd heeft hij gestudeerd onder begeleiding van leraren die een internationale reputatie genieten zoals, Pedro Alcaraz, Tito Francia.

In 1994 werd hij toegelaten tot de kunst-afdeling van de Universiteit Nacional de Cuyo waar hij zich begon te verdiepen in de klassieke muziek, argentijnse en latijns-amerikaanse populaire muziek en de tango. Op zeventienjarige leeftijd begon zijn professionele carriere, met vele projecten samen met andere beroemde artiesten uit de argentijnse muziek-scene.

In mei 2002 vertrok hij naar Nederland (Rotterdam) waar hij sinds zijn komst regelmatig zijn kunsten vertoont met het meest bekende muzieksoort uit zijn land; de Tango.

Zijn optredens in kleine bezetting, slechts bandoneon begeleid door gitarist Paolo  zijn zeer geliefd tijdens de meer exclusieve  parties.

Audio

santiago_cimadevilla1     

santiago_cimadevilla2     

 

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This