Geboren uit een muzikaal nest, alwaar bij de afwas de alleroudste liedjes met de paplepel werden ingegoten, ontwikkelt Henk de Geuzenman, grotendeels autodidactisch, een groot gevoel en liefde voor muziek.

In zijn studententijd kan Henk de Geuzenman zijn opgedane ervaringen kwijt in verschillende popbands, waarvan de bekendste “de Koffieband” is:
optredens in het buitenland, North Sea Jazzfestival, enige malen VPRO-TV en diverse grammofoonplaten.

Om zijn gitaarspel te verrijken luistert Henk de Geuzenman naar jazzgitaristen, waaronder Django Reinhardt. Het duurt niet lang voordat hij met dit swingende geluid jazzsolisten begeleidt als Reinier Voet en Fapy Lafertin. Standards worden in binnen- en buitenland verrijkt met de zang van Henk de Geuzenman en hij begeeft zich meer op het vocale vlak.

Met al zijn muzikale bagage heeft Henk de Geuzenman vanaf 1998 in diverse theaterrestaurants een zang-gitaar repertoire ontwikkeld waaronder: de alleroudste Nederlandstalige liedjes, nationale- en internationale pop- en jazzmuziek en liedjes in diverse talen, bijvoorbeeld Franse chansons.

Bij een feest stemt Henk de Geuzenman zich per liedje af op een kleine (of grote) groep mensen om daarna als een ware ‘troubadour’ door te trekken naar een volgende groep, alwaar naar gelang de wensen, weer een ander lied kan gaan klinken. Zo ontstaat er gauw, al pratend en zingend, een gezellige sfeer waarin aan iedere muzikale wens zoveel mogelijk tegemoet wordt gekomen.

Henk de Geuzenman treedt zowel solo- als in duo- trio-of kwartetvorm op. Zijn collega’s hebben vergelijkbare kwaliteiten en bespelen instrumenten als accordeon, piano, gitaar of viool.

Audio

troubie demo - le port d'Amsterdam     

troubie demo 2 - yesterday     

troubie demo - dromen zijn bedrog     

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie


 

Pin It on Pinterest

Share This