EMP (Stem)Acteurs / (Voice)Actors

Of het nu gaat om een catchy jingle, tekst, muziek en creatief meedenken met uw tv/radio commercial of om voice-overs voor commercials, tv of films, teken- of bedrijfsfilms, bent u als reclame- en  communicatie adviesbureau of producent bij Esdonk Management & Productions aan het juiste adres.

EMP biedt een ervaren team van (stem)acteurs en zangers.

U kunt rekenen op de back up van de meest creatieve singer/songwriter- en muziek producer teams en brains in de industrie, verantwoordelijk voor hit commercials voor bedrijven en overheid. Wie kent niet de “15 miljoen mensen” tune voor de toenmalige Postbank, de C1000 “Ben je ook voor Nederland” campagne,  de huiselijk geweld campagnes “Het houdt niet op” Voor Een Veilig Thuis of de “Activia Yoghurt” campagnes.

De acteurs/zangers die wij u bieden zijn niet alleen de gezichten en stemmen geweest achter bovengenoemde campagnes.

Chansonnière Maeve van der Steen heeft, naast de Mona commercials, een hele ‘waslijst’ aan voice-overs, zoals de nieuwe radio- en tv commercials voor de Hartstichting, een net afgerond bedrijfsfilm project voor de Rabobank en een animatiefilm voor de BAM.

Singer/songwriter Shyla Zoet zong  o.a. het catchy “Zo in mijn sas met Badedas” en ook voor “Activia”. Ze deed voice overs voor Wannadoo, Pharosreizen en zender Arrow Jazz 2.

Nadja Filtzer heeft jarenlange ervaring in het vervullen van een veelvoud aan ‘type rollen’ en kan voor veel verschillende stemmen ingezet worden.

Contact ons geheel vrijblijvend voor een brainstorming sessie over uw client’s brand campagne, consumenten artikelen, diensten, films, tv, radio, internationale, regionale of lokale uitingen.

Op onze individuele (stem)acteurs paginas vindt u meer informatie en voice-over clips:

EMP (Stem)Acteurs / (Voice)Actors

 • Maeve van der Steen

  We kennen haar gezicht natuurlijk van de Mona commercials, maar niet iedereen weet dat Maeve DE zangeres is van het repertoire van Edith Piaf! Na haar onvergetelijke vertolking van Edith Piaf in het stuk “Piaf” van Pam Gems bij het American Repertory Theatre in Amsterdam -1985 – zingt ze nog steeds de mooiste Franse chansons.

  Maeve zong en speelde in vele musicals waaronder “De Zoon van Louis Davids” “My Generation” ( ... Meer informatie >>

 • Nadja Filtzer

  Nadja Filtzer heeft jarenlange ervaring in het vervullen van een veelvoud aan ‘type rollen’. Als singer/songwriter is Nadja een veelzijdige artieste met een breed repertoire van Jazz, Braziliaans, Franse Chansons en Tango, waaronder eigen composities en vertalingen. Door haar veertien jaar ervaring als actrice en entertainer in het theater, weet Nadja haar publiek te verassen met een goede show. Meer over Nadja hier.

  Stem demo’s, o.a. met als ‘tegenspeler’ stemacteur ... Meer informatie >>

 • Shyla Zoet

  Shyla Zoet heeft veel ervaring als het gezicht en de stem voor en achter reclame campagnes op tv en radio. Shyla zong o.a. voor Activia en ook het catchy “Zo in mijn sas met Badedas”. Ze deed voice overs voor o.a. Wannadoo, Pharosreizen en zender Arrow Jazz 2. Shyla is als singer/songwriter en samen met haar band als Sweet & Co een veel gevraagde artiest en is op dit moment ... Meer informatie >>

Pin It on Pinterest

Share This