The New Gipsy Act from the Zonzo & Consorte

Toen de Zonzo & Consorte de studio in gingen om een single op te nemen, hebben ze met hun platenmaatschappij besproken om iets commercieels te doen. Het was voor de boys niet zo moeilijk hoe dat er dan uit moest zien; zij zijn, naast hun held Django Reinhardt, ook fans van de wereldberoemde Gipsy Kings.

Als gipsy zijnde krijg je dat mee van de familie. Zonzo & Consorte is dan ook vaak aanwezig bij de bijeenkomsten in ‘Saintes Maries de la Mer’ in Zuid Frankrijk: het domein van de Gipsy Kings!

Zonzo & Consorte besloten het nummer “Margarita” op te nemen, een nummer uit de film “Salsa-Wilkins”, dat Zonzo & Consorte met Spaanse klanken hebben uitgevoerd. Dit bleek al snel een succesnummer te zijn: bij optredens gaan de mensen helemaal uit hun dak en zingen gezellig mee. Dit is was dan ook de aanleiding voor een nieuwe act.

Zonzo & Consorte besloten om meer commerciële nummers te gaan spelen met een repertoire van bekende hits in een Spaans jasje, waar de nummers van de Gipsy Kings dan ook niet ontbreken. Deze act is een feest voor jong en oud!

Deze act is nu dan ook te boeken ook zijn ze te boeken natuurlijk met hun gipsy Jazz!

Audio

Zonzo & Consorte     

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie


 

Pin It on Pinterest

Share This