De mooie dingen in het leven gebeuren spontaan. Nina Ebbenhout en Caroline Ouwendijk zaten in dezelfde Amsterdamse tram op weg naar een talentenjacht waarvoor ze zich allebei hadden ingeschreven. Omdat niet iedereen in de tram een instrument bij zich heeft, spraken ze elkaar aan. Inderdaad, allebei op weg naar. Vonder & Bloom was geboren.

In April 2010 komt hun debuutalbum Simple Peace Of Mind uit. Mooie ingetogen liedjes: romantisch maar met beide benen op de grond, puur maar niet onschuldig. Recht uit het hart en er ook recht weer in. Het nummer ‘Do Much Better’  van dit album wordt sinds mid 2011 gebruikt voor een nationale tv-commercial campagne van Rivella met in de hoofdrol Chantal Janzen.

Vonder & Bloom staat naast hun mooie liedjes en samenzang ook bekent om hun originele manier hun muziek aan de man te brengen. Met een als huiskamer ingerichte bestelbus rijden ze in de zomermaanden van 2009 het hele land door, daarin verzorgden ze overal miniconcerten. In maart en april 2010 werd de huiskamer iets groter gemaakt- met een zeer succesvolle mini-Coffee Company Tour.

In de zomermaanden 2010 rijden ze de Nederlandse kust af met de van “Vlieland tot Vlissingen Beach Tour 2010 – powered by Rivella”

Na deze tourtjes was het tijd om internationaal te gaan: Maart 2011 beginnen ze met hun spectaculaire de “AROUND THE WORLD IN 80 DAYS” tour. Met hun mini woonkamer namen ze plaats op luchthaven Schiphol om hun liedjes te spelen. Iedereen die een album kocht plakte een sticker op hun enorme wereldkaart. Met als resultaat dat hun album na 80 dagen over de hele wereld is verspreid, welgeteld naar 126 landen.

Mede dankzij deze tours zijn er van het debuutalbum inmiddels zo’n 10,000 exemplaren verkocht.

Tijdens hun theatertour de ‘Tiny Little Theatre Tour’ in 2012 en begin 2013 speelden ze voor uitverkochte zalen.

VONDER & BLOOM RIJKSMUSEUM ‘DAGWACHT TOUR

Afgelopen zomer had het duo een nieuwe spectaculaire locatie waar ze met hun mini woonkamer opgebouwd stonden. Van 15 juli tot 15 september hebben ze deze zomer dagelijks de “Dagwacht” gehouden bij het Rijksmuseum. De Dagwacht Tour had als doel om de bezoekers van het Rijksmuseum al buiten het museum te vermaken. Als extra uitdaging probeerde het duo met  behulp van de bezoekers van het Rijksmuseum de Nachtwacht van Rembrandt na te maken. Iedereen die tijdens de DAGWACHT hun nieuwe album ’Shouldn’t say this’  kocht kreeg een puzzelstuk. Het puzzelstuk werd op een groot (initieel leeg) schilderdoek geplakt met als eindresultaat de nachtwacht. Dit is meerdere keren gelukt! Ook stond de beroemde acteur Charlie Sheen opeens in het publiek en nam een album mee naar de USA.

Het tweede album van VONDER & BLOOM, getiteld Shouldn’t Say This, is in november 2012 gereleased en kwam binnen in de album top 100 op nummer 20.

4 liedjes van deze plaat zijn gebruikt voor de nederlandse speelfilm ‘de Marathon’. Ook wordt de muziek van het duo regelmatig gebruikt voor de populaire Duitse soap ‘Alles was Zählt’.

Voor dit album zijn ze maanden lang de studio in gedoken samen met producer Huub Reijnders en getalenteerde muzikanten: Jimmy van den Nieuwenhuizen (Van Velsen), Kobus Groen (Miss Montreal), Jack van de Ven (Ben Saunders), Ed Struijlaart (ED),Bernard Gepken (Daniel Lohues), Tom Meijer (A Polaroid View).

Shouldn’t Say This is gemastererd in New York City, door Grammy award genomineerde engineer Dave Kutch, bekend van o.a. Alicia Keys en Milow.

Audio

Vonder &_ Bloom - Come On Home     

 

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This