Een allround trio bestaande uit Sergei Makarchev op toetsen en tenorsaxofoon, Andrei Makarov als slagwerker en aimabele zanger en Peter Krijnen op contrabas. Stijlvolle easy listening maar ook vurige Russische volksliederen en jazzy muziek behoren tot het repertoire. Sergei en Andrei zijn afkomstig uit Chelyabinsk, een grote stad in het Oeralgebergte, en genoten daar hun conservatoriumopleiding.

Andrei tourde met de Uralsky Jazzband over de gehele wereld en ontmoette Sergei  in Nederland. Sergei tourde met zijn jiddisch ensemble in Israel, Amerika en Nederland en maakte deel uit van Igor Bourko’s Uralsky Jazzmen, een zeer gerenommeerde jazzband uit de Oeral in Rusland. Sergei is één van de weinige musici welke op de tenorsax een heel breed ouvre beheerst en ook solo en mobiel optredens verzorgt.

Peter Krijnen is één van neerlands meest vooraanstaande jazzbassisten en tevens componist en arrangeur. Peter speelde in 80 landen worldwide en maakt(e) deel uit van even zo veel ensembles/bands en groepen in de meest uiteenlopende  muziekstijlen van Mexicaans (Los Caminantes) tot jazzmuziek van gipsyjazz tot mainstream en latin. Een echte muzikale omnivoor. Maakt  vast deel uit van o.a. de Royal Dutch Jazzband en produceerde vele platen, o.a. van wijlen zangeres Maaike Nicola in wiens band hij ook speelde en vele cd’s mee maakte.  Speelde met Pierre Courbois, Christine van Helden, Toto Blancke, Peter Tjeerdsma, in het Bob Timmerman Trio, met Jasper van ’t Hof, Herbie Guldenaar, Bram Huygen en heel veel andere prachtige musici en bands.

Audio

Uralsky Trio - Demo 1     

Uralsky Trio - Demo 2     

Uralsky Trio - Demo 3     

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie


 

Pin It on Pinterest

Share This