The Motown Marbles nemen u mee terug in de tijd naar de jaren 60 en 70. De radio blies de eerste soul-klanken de keuken in en de muziek bracht een ware revolutie in de muziekwereld teweeg.

Uw bedrijfs(kerst)feest, bruiloft, bal, verjaardagsfeest of welk evenement dan ook, is pas compleet wanneer The Motown Marbles hun opwachting maken. Deze dames staan met hun krachtige stemmen, zwierende jurken en swingende choreografieën, garant voor een wervelende avond vol muzikale hoogtepunten: Geen dansvloer blijft ongeschonden!

Het geluid van de jonge Michael Jackson, de prachtige stemmen van Diana Ross en The Supremes, Mr Postman van The Marvelettes; al deze klassiekers passeren de revue in een zinnenprikkelende show.
Een geheel verzorgde, professionele, sprankelende en oogverblindende show die u meebrengt naar het geluid van de jaren 60 en 70; het geluid van het jonge Amerika.

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This