Met een schat aan ervaring op topniveau bieden deze 3 charmante zangeressen een zeer gevarieerd programma. Dat kan als losse act, maar ook avondvullend met complete band, zowel akoestisch als versterkt.

Voca’ la Carte

Met hun Voca’ la Carte Menu zingt Superb Voices akoestisch aan tafel en uw gasten kiezen hun favoriete songs van een muzikale menukaart (er is ook o.a. een X-Mas Menu). Een bedrijfslogo kan aan de menukaart toegevoegd worden en eventueel kan er een speciale tekst gemaakt worden. Superb Voices kan ook ingezet worden als Entree act bij binnenkomst van uw gasten.

Uw zakelijke relaties met kerst verrassen? The Ladies kunnen ook namens u een op maat gemaakte vocale kerstwens (Voice Message) voor uw relaties op kantoor brengen.

Superb Voices X-mas

Diverse Vocale kerst concepten gebracht door 3 charmante zangeressen. Stijlvol intermezzo en mobiel akoestisch entertainment. De ladies komen bij uw gasten langs en laten hen een song kiezen van een muzikaal kerstmenu. De interactie met het publiek brengt sfeer. Een aangenaam volume en net dat beetje extra tijdens uw bijeenkomst. De menukaart kan worden voorzien van uw bedrijfslogo en op maat gemaakt worden. Aantrekkelijke Entree Act. De dames kunnen uw gasten verwelkomen bij binnenkomst op de locatie. Andere mogelijkheid is een sfeervol kerstprogramma voor in het theater of bij uw bedrijfsevent. Superb Voices wordt hierbij begeleid door topmuzikanten.
Wilt u uw zakelijke klanten verrassen? Wij brengen namens uw bedrijf een gezongen kerstboodschap bij uw relaties op het werk. Een tekst op maat kan gemaakt worden op een bekende kerstmelodie. De zangeressen Liane en Nathaly (The Winner Is 2012) en Lucette (The Voice 2014) hebben jarenlange ervaring op topniveau.

Superb Voices met Live band

Uiteraard is Superb Voices ook te boeken met een Live band, in de kleinste bezetting alleen met pianist of gitarist, uit te breiden met bassist en/of percussionist, zowel akoestisch als versterkt.

Superb All Inclusive

Met Superb All Inclusive kiest u voor een bezetting geschikt als avondprogramma met een mooie opbouw, bijvoorbeeld: Voca’ la Carte aan het begin, daarna bij de opbouw van de avond een kleinere band bezetting en later op de avond de gehele showband voor een spetterend en swingende afsluiting van uw event. Superb Voices werkt met topmusici uit eigen land, o.a. Jean louis van Dam (piano), Frits Landesbergen (vibrafoon), Eric Timmermans (bas), Arthur Lijten, Ruud Baron, Jai Jai Vos en Jeroen de Rijk. Voor een professionele geluids- en licht set kan tevens worden gezorgd.

Geschikt entertainment voor congressen of beurzen, presentaties, wijn- proeverijen, golfclubs, huwelijksceremonie, tuinfeesten, herensociëteit, ladies events etc. Kortom, in goed overleg creëert Superb Voices de perfecte muzikale invulling bij uw event. De drie zangeressen (voorheen Femme Vocale) zijn allround en vakkundig: Nathaly Masclé, Liane Hoogeveen en Lucette Snellenburg (The Voice 2014).

Superb Voices

Superb Voices

Audio

 

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This