De meidengroep Starz bestaat uit de drie feeën Glitter, Magic en Glowy. Ze zingen vrolijke, fantasierijke, hoogwaardig geproduceerde kinderliedjes in het genre fairy-pop. Starz richt zich op kinderen tussen vier en zes jaar, maar is ook leuk voor jongere broertjes en zusjes.

In deze betoverende 30 minuten durende show neemt de Starz samen met de kinderen een kijkje in Sterrenland. In de show, vol met liedjes en dansjes die kinderen goed meekunnen doen, moeten Starz en de kinderen een probleem oplossen: De vlaggetjes zijn kwijt!

Starz is speciaal voor de kinderen naar de aarde gekomen en hadden vlaggetjes meegenomen, maar de gemene Tunis heeft ze verstopt! Gaat het de kinderen lukken om de vlaggetjes te vinden? Laat ze mee springen, dansen en zingen op de muziek van Starz, geproduceerd door SoundWise.

Extra informatie

Starz-logo-met-achtergrond-mj68yabaxdxsd7x7ab4scr366imosd3zvvv6oscxt8Glitter, Magic en Glowy zijn drie lieve toverfeeën. Samen zijn ze Starz en zorgen ze voor de sterren in Sterrenland. Alle drie hebben ze hun eigen unieke toverkracht. De knappe Glitter heeft een parfumfles daaruit komt glitter waarmee ze alles mooi kan toveren. De zorgzame Magic kan met haar sterrenstaf allerlei handige spulletjes toveren en de stoere Glowy heeft een sterrenbal. Daaruit komt een hele krachtige lichtstraal waarmee ze dingen kan tegenhouden of verplaatsen.

Ze wonen op de Toverster. Als er een ster in nood is dan verschijnt De Sterrenkoningin in de zonnebloem naast hun sterrenhuisje om ze te waarschuwen. Dan springen de feetjes van Starz op hun wolk en vliegen er snel naar toe. De slechte Elventovenaar Tunis is jaloers op Starz en wil hun toverkrachten afpakken. Tunis houdt niet van gezelligheid, samen met zijn onhandige hulpje Doedit probeert hij Starz in de val te lokken, maar als de feetjes van Starz goed samenwerken kunnen ze Tunis en Doedit wel aan.

Starz is een ong. 30 minuten durende tape-act, die altijd versterkt wordt uitgevoerd.

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

 

Pin It on Pinterest

Share This