Primrose is een unieke combinatie van zanger George Carlo M. en harpiste Petra Rosa. Zij vertolken de mooiste popballads, jazzstandards, braziliaanse bossanova’s én eigen repertoire. Naast de zang verzorgt George Carlo subtiele percussie en melodische sopraansaxpartijen. De manier waarop Petra Rosa hem begeleidt bewijst dat de harp niet alleen geschikt is voor klassieke muziek, maar ook in de lichte muziek prachtig tot zijn recht komt.

Primrose staat garant voor een verrassende, exclusieve en zeer sfeervolle omlijsting van uw diner, receptie of zakelijk evenement.

George Carlo M studeerde aan het Hilversums Conservatorium, hoofdvak zang LM en daarnaast piano en saxofoon. Hij heeft met verschillende artiesten opgtreden o.a Georgie Fame, Toots Thielemans, Billy Hart, John Roucco, Jeffrey Gardner, Mark Levine, het Metropole Orkest en Pall Mall big band. George Carlo M heeft twee albums uitgebracht bij Munich records: ”My way of music” en ”Smooth Road” en is als zangdocent werkzaam in Almere en Amsterdam.

Petra Rosa studeerde aan het  Utrechts Conservatorium en vervolgens aan het Sweelinck Conservatorium  te Amsterdam bij Erika Waardenburg.  Zij is als freelance harpiste werkzaam bij diverse orkesten (Nederlands Promenade Orkest, Metropole Orkest), ook werkt zij geregeld als studio-musicus en werkte mee aan een aantal theater- en tv-producties. Petra Rosa bespeelt een semi-akoestische Camac Blue Harp.

Een greep uit het repertoire:
Corcovado A.C. Jobim
How insensative – A.C. Jobim
Orfeo negro – L. Bonfa
Gentle rain – L. Bonfa
Another Day- B. Marsalis
Tears in heaven – E. Clapton
Shape of my heart – Sting
Fragile – Sting
Fields of gold – Sting
Time after time – C. Lauper
If it’s magic – S. Wonder
This masquerade – Leon Russell
Spain – C. Corea
Probably me – Sting
Aqua de Beber – A.C. Jobim
Summertime – Gershwin

 

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This