Deze veelzijdige artieste zingt een breed repertoire van Jazz , Braziliaans, franse Chansons en Tango, waaronder eigen composities en vertalingen.

Met haar Oekraïens-Joods-Mexicaans-Hollandse wortels verenigt Nadja zowel de melancholie van het oude Europa als de passie van Latijns-Amerika in zich.

Het talent van voorvrouw Filtzer is groot, haar enthousiasme aanstekelijk en haar verhaal meeslepend…vol bezieling’ (8 Weekly). Winnares publieksprijs Concours de la Chanson 2009 – Alliance Français. ‘Nadja haar vertolking is impeccable (onfeilbaar)’ – Liesbeth List

‘Nadja de Piaf van de 21e eeuw schitterde dinsdag in Wijchen – Bijna een halve eeuw na haar overlijden lijkt het alsof Edith Piaf uit de dood is herrezen….en bezorgt de 200 aanwezigen kippenvel. “Dit is een van de pareltjes van onze programmering…’ spreekt de coördinator, wanneer het daverend applaus is gedoofd.”- de Gelderlander -9 Mei 2012

Met zestien jaar ervaring in het theater als actrice en entertainer zijn haar optredens een belevenis. Ze weet het publiek te boeien en ontroeren.

Ze was te zien op grote podia van SAIL & OEROL 2005, Bevrijdingsfestival 2006 en 2010 te Amsterdam, en vele bedrijfsfeesten als het galadiner van de UEFA top, en AHOLD international in 2012.

Rond de kerst komt ze als Christmas fairy en voor elke gelegenheid kan er een programma (met cabaret) op maat worden gemaakt

NADJAZZDA

Momenteel wordt gewerkt aan Nadja’s eerste album met eigen songs;

Soul Brasil Jazz, zomers, swingende en loungy muziek met producer Marlon Wawoe. Hiernaast speelt Nadjazzda Jazz- standards als van Billy Holiday, Chet Baker en Sarah Vaughn, Bossa Nova en Musica Popular do Brasil, zowel gezongen in het Braziliaans Portugees als eigen Nederlandse vertalingen, Soul o.a. van Aretha Franklin en Stevie Wonder en American Songbook. Met een band van topmuzikanten is ze te boeken van duo met piano/keyboard, accordeon of gitaar tot sextet met (contra)bas, drums of percussie.

VideoClip ‘On a Summer’s Day’

‘Chantango’

Nadja zingt met grote bevlogenheid en joie de vivre van Piaf tot Piazzolla.

‘la Vie en Rose’ , ‘Oblivion’ en eigen composities passeren de revue.

Virtuoos begeleider André Vrolijk “de opvolger van Johnny Meijer” schreef de pers:– is vierde generatie accordeonist in zijn familie. Hij speelde voor Maxima, met het Metropole-orkest, de Toppers, René Froger, Danny de Munk , Simone Kleinsma, Jenny Arean, Laura Fygi en tango-orkest Malando.

Dit prachtig duo kan worden uitgebreid met Jazz en Hollandstalig repertoire, (Amsterdams/ Smartlappen) en met pianist en bassist.

Audio

Nadja Filtzer - charlatan     

Nadja Filtzer - la Foule     

Nadja Filtzer - l'Accordeoniste     

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This