Are you ready? Wanna jump? Somebody say yeah! Het is duidelijk, MC Prince is ‘in da house’. In elk paleis, van disco tot feestzaal, van partytent tot theater, of ‘in the open air’ op een festival, overal laat deze goedlachse MC Prince van zich horen. Improviserend op uiteenlopende muziekstijlen MC’t hij er vrolijk en altijd 100% live op los.

Met zijn charme, onuitputtelijke energie en good looks pakt hij iedereen in. Kinderen op verjaardagspartijtjes, tieners op een (alcoholvrij)feest en volwassen in een club. MC Prince is jouw prinselijke dance host en voelt perfect aan wat het publiek wil horen. Put your hands up, Zakkuh zakkuh, Now scream!, Waar is dat feestje?, in het Engels en het Nederlands. Opzwepend en op ‘eigenwijze’ MC’t deze aantrekkelijke allemansvriend op elke DJ-set en zorgt voor volle dansvloeren met een uitzinnig publiek.

Met DJ Sascha (bekend van TMF) achter de draaitafels op Het Brainwash Sprookjesbal in De Efteling, op de Workplace Pride-boot tijdens de GayPride en straks ook op jouw feest(je)? Bring it on en boek MC Prince voor een onvergetelijke clubbeleving!

Extra informatie

Je hebt een DJ geboekt voor jouw party en je wilt jouw gasten trakteren op een aanvullende muzikale verrassing? Dan is MC Prince de MC die je zoekt. Ook te boeken als aanvulling op 2Princess, een act speciaal voor kinderen.

MC Prince MC’t altijd versterkt. Wij gaan ervan uit dat een goed functionerende microfoon op de locatie aanwezig is, die voldoet aan onze wensen. Mocht dit niet het geval zijn, dan komt onze geluidstechnicus mee. Wij regelen dan ook de benodigde geluidsset. Geef bij een aanvraag een indicatie van het te verwachten aantal genodigden en informatie over de locatie.

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This