VURIG, VERRASSEND, VROLIJK, VROUWELIJK EN VRESELIJK GOED

Dat percussie, in plaats van een bak met eentonige herrie, prachtige meeslepende, rijke en dynamische muziek kan zijn die, ook als het zachtjes moet, weergaloos swingt, bewijst het Duo Manos De Cuero.

Twee, drie of vier ras-percussionistes, Titia Bal, Edith Mossel, Clara de Mik en Boudine van Slobbe spelen spetterend en tegelijkertijd zeer stijlvol de meest opwindende slagwerkmuziek, staand op een podium ‘in concert’ of mobiel als een lopend vuurtje door elk evenement.

Deze 2 tot 4 zeer professionele dames spelen sinds hun ontmoeting op het Conservatorium al vele jaren samen in tal van orkesten en slagwerkgroepen. Sinds 3 jaar spelen zij met veel sukses als duo (trio of 4-tet). Niet alleen het grote publiek maar ook vakgenoten zijn verbluft en gebiologeerd door de rijkheid aan grooves, unisono-breaks, klankkleuren en improvisaties van dit onnavolgbare duo dan wel trio.

Twee, drie of vier dames die klinken als een complete slagwerkgroep, niet met dubbs of andere technologische toeters en bellen, maar puur door hun rijke muzikale vocabulaire…

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie


 

Pin It on Pinterest

Share This