Rosa studeerde aan het Utrechts Conservatorium en vervolgens aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Erika Waardenburg. Zij is als freelance harpiste werkzaam bij diverse orkesten (Nederlands Promenade Orkest, Metropole Orkest), ook werkt zij geregeld als studio-musicus en werkte mee aan een aantal theater- en tv-producties. Zij treedt, zowel solo als in diverse kleine bezetingen, vaak op tijdens recepties/diners/zakelijke evenementen huwelijks-ceremonies. Haar repertoire omvat klassiek, folk, pop, bossa nova en eigen composities. Petra bespeelt een semi-akoestische Camac Blue Harp.

Maike  behaalde haar diploma Klassieke Zang aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij L. Meeuwsen. Al tijdens haar studie was zij als freelance sopraan verbonden aan onder meer de Nederlandse Bach Vereniging en het koor van De Nederlandse Opera en werkte zij mee aan diverse muziektheater producties waaronder ‘De Tweeling’ van Fons Merkies en ‘Persians’ van Boudewijn Tarenskeen in een regie van Lodewijk de Boer. Zij zong in opera’s van het Onafhankelijk Toneel en als soliste in onder meer de familievoorstelling ‘De Twaalfde Nacht’ van het RO Theater en in de opera ‘De monologen van de jonge Brecht’ van Eric Lotichius.    Zij zong in 3 seizoenen in de theatershow ’25 jaar het beste’ van Hans Liberg de aria una voce poco fa van Rossini.

 

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This