“Jordaans Fabricaat” is een zanggroep van in totaal 6 mensen. Zoals de naam al doet vermoeden zingen wij het authentieke Jordaanse levenslied van o.a. Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti, welke variëren van tranentrekker tot meezinger.

De initiator van dit geheel is de Amsterdamse accordeonist André Vrolijk, in 1962 geboren als vierde generatie van bekende beroepsaccordeonisten. André is in 1993 klassiek-accordeon afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam en speelt sindsdien in verschillende ensembles en verschillende stijlen. Heeft o.a. ook bij het “Metropool-Orkest” en “Malando” gespeeld. Momenteel is André vaste accordeonist bij René Froger, Danny de Munk en de Toppers.

Nadat André vanaf eind 1999 tot medio 2006 muzikaal leider, arrangeur en accordeonist van het Zwanenkoor was, kreeg hij begin 2009 het idee om zélf een zanggroep te starten met als doelstelling het prachtige Jordaanse volkslied met respect en trots meerstemmig te vertolken. Na een paar telefoontjes en enthousiaste positieve toezeggingen was “Jordaans Fabricaat” september 2009 geboren.

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie


 

Pin It on Pinterest

Share This