Ìstván – zigeuner violist

István neemt U mee op een muzikale reis waarbij muziek en intiem entertainment met elkaar verbonden zijn.

Romantische serenades en vrolijke akoestische muziek onnavolgbaar gespeeld voor jong en oud en variërend van wereldmuziek via Weens, Balkan tot meezingers van weleer.

De muzikale stijl en sfeer is bij uitstek geschikt bij feesten, recepties of diners.Kortom: elke vorm van gezellig samenzijn.

Het repertoire is all-round en bestaat uit o.a. Weense muziek, Hongaarse muziek, evergreens, musical, en wereldmuziek .

De solo act “Violin Serenades” is een intieme en charmante serenade-act en is vanwege haar mobiele karakter inzetbaar in verschillende ruimtes per locatie.
Het begeleidingsorkest draagt Istvan onzichtbaar mee, hetgeen “Violin Serenades” tot een verrassend veelzijdige en unieke act maakt waarbij een geheel orkest in vele stijlen door 1 persoon wordt gerepresenteerd.

In Joop van den Ende’s Nationale Musicaltour Anatevka; “Fiddler on the Roof ” speelde Istvan de titelrol in vele nationale theaters zoals Theater Carré in Amsterdam en het Luxor Theater in Rotterdam. Samen met Henk Poort, Carry Tefsen, Jules Croiset en Bea Meulman deelde Istvan in het landelijk succes van deze unieke musical die tevens op CD is uitgebracht.

Ook was Istvan gedurende een half jaar persoonlijke Stehgeiger van André van Duin in het hilarische RTL4-televisie-programma “Wie ben ik?”.

Reeds in zijn studietijd werd Istvan uitgenodigd om te spelen voor Koningin Beatrix en Prins Claus in het Paleis op de Dam en was hij veelvuldig te gast in radio- en tv-programma’s als Ivo Niehe’s TV show, Tineke de Nooy’s “Tineke” en “Für Elise” in het Concertgebouw te Amsterdam. De NOS zond in haar programma “2-Vandaag” een uitgebreid portret uit van Istvan.

Met zijn orkest nam hij meerdere CD’s op die internationaal zijn uitgebracht en resulteerden in tournees in binnen– en buitenland.

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This