De zangcarrière van Hind heeft een enorme vlucht genomen sinds haar deelname aan het tv-programma Idols in 2003. Haar debuutsingle ‘Summer All Over Again’ werd gelijk een grote hit, met als gevolg dat Hind veelvuldig op tv en in het land te zien was. Vorig jaar stond Hind op het podium van een aantal grote festivals, waaronder het Bevrijdingsfestival, waar ze met She Got Game aandacht vroeg voor het lot van Irakese vrouwen. Ze zong een fado tijdens het EK voetbal, gaf een spetterend optreden tijdens de Musical Awards, werkte mee aan Artiesten voor Azië en organiseerde de ‘illegale’ mini-tour Hind & Run om aandacht te vragen voor het werk van de stichting Vluchtelingenwerk Nederland.

In 2004 werd Hind onderscheiden met een Edison voor Beste Nieuwe Artiest Nationaal en ontving ze een gouden plaat voor haar debuutalbum Around The World, waarvan er inmiddels al meer dan 40.000 stuks zijn verkocht.

Halfway Home is het product van al die ervaringen van de afgelopen jaren en tegelijkertijd een platform voor haar Arabische roots. Gaf Hind met haar debuutalbum haar visitekaartje af, met Halfway Home vestigt ze haar naam verder in de internationale muziekwereld.

 

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This