Het Haegsch Salon Quartet luistert veelvuldig recepties, diners, bruiloften, bedrijfsfeesten en dergelijke op. Samen met zijn collega’s speelt pianist Matthijs Minderman met evenveel gemak een feestelijk salonstukje en een Argentijn-se tango als een charmant Weens lied en een vurige Hongaarse czardas. En met hetzelfde plezier begeleiden zij een sketch, liedje of spelen een stukje dansmuziek. Matthijs Minderman is ruim vijftien jaar beroepsmusicus. Na zijn conservatorium tijd en aanvul-lende studies piano, clarinet en contrabas kreeg hij zijn eerste contracten als pianist en richtte het ” Haegsch Salon Quartet ” op, waarmee hij door heel Nederland op de mooiste lokaties werkt.

Annabelle Ferdinands

Violiste Annabelle Ferdinands studeerde aan het Koninklijk Conservatorium waar zij na het behalen van haar diploma direct beroepsmusicus werd. Zij is regelmatig te beluisteren op de Nederlandse concertpodia en trad op voor radio en televisie.

Frank de Gee

Deze cellist werd op zeer jeugdige leeftijd toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium. Na zijn afstuderen speelde hij onder andere in het Residentie Orkest, voor radio en televisie, en was te horen op diverse cd’s. Ook maakte hij een seizoen mee in het orkest van de musical Cabaret.

Suze Stiphout

Vroeger een zeldzaam verschijnsel; een vrouwelijke bassist maar nu vrij algemeen. Suze studeerde in 1996 af aan het Koninklijk Conservatorium en is door haar opleiding en aanleg in staat om in alle stijlen van de klassieke- en lichte muziek te excelleren.

Audio

Haegsch Salon Quartet - Brahms     

Haegsch Salon Quartet - wien20     

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie


 

Pin It on Pinterest

Share This