Esther Hart (Epe, 3 juni 1970) geboren als Esther Katinka Hartkamp treedt tegenwoordig op onder de naam Esther Hart. Al heel vroeg begon ze met zingen. Haar eerste optreden was voor de spiegel in de badkamer met een borstel die als microfoon diende.

Als 10/12 jarige zong ze in het kinderkoor “De Lenteklokjes” en deed vele solopartijen. Er zijn zelfs nog opnames van op LP! Op haar veertiende zong ze voor het eerst bij een bandje onder de naam “Release” .En de liefde voor muziek liet haar niet meer los.

Eén dag voor haar 18e jaar werd Esther toegelaten aan het conservatorium in Rotterdam. Aan het conservatorium volgde ze een “lichte muziek” zangopleiding en met haar ‘soulvolle’ stem, een soepele en heldere mezzosopraan, studeerde ze in 1994 cum laude af als docerend en uitvoerend musicus. In die tijd trad Esther al heel regelmatig op in allerlei gelegenheden en het was ook in die tijd dat Esther een CD in eigen beheer uitbracht, ”Love this Life” van “Fruit at the Bottom”.
Iets later kwam er ook nog een close harmony CD uit onder de naam “X-mas in Harmony” van de close harmony groep“Stars en Belles”.
Op deze CD zong Esther allemaal close harmony en a capella kerst nummers. Ook deze CD was in eigen beheer uitgebracht en werd veelal bij optredens verkocht.Ze maakte ook deel uit van ‘D-Wys and the Voices of Soul” Hiermee speelde ze o.a. op het North Sea Jazz Festival en bij Sesjun TV. Ook zong zij een nummer op de soundtrack van de Amerikaanse film ‘Faking da funk’. En werkte ze mee aan de kinder CD “In de Maneschijn” Daarnaast heeft Esther veel studio werk verricht, jingles ingezongen als ook in koortjes meegezongen voor diverse Disney films. Ze deed ongeveer 120 live optredens per jaar.

Zingen is altijd heel belangrijk in het leven van Esther geweest en vanaf het begin heeft ze er zichzelf van kunnen onderhouden. Ook het doceren doet ze al heel lang. Eerst op verschillende muziekscholen en nu op de Rock Academie in Tilburg.Ze geeft daar zanglessen vooral gericht op zangtechniek.

Esther heeft een prettige soul in haar stem en dat slaat aan, getuige ook haar Engelse hitsucces met `Ain’t no Lies`, dat op nummer acht van de dance-charts belandde. Toen kwam het songfestival op haar pad, en had ze een hitsingle met “One more night” Haar debuut album “Straight from the Hart” ligt nu in de winkels.

 

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This