Dreambox is een veelgevraagd orkest, met name door de “happy few”. Het orkest bestaat uit louter “toppers” en kan tailormade samengesteld worden al naar gelang de wensen

van de opdrachtgever (repertoire, muziekstijl, danstempo, bezetting, met als gevolg dat het orkest altijd een “Dreamteam” is. Samenstellingen van intiem trio tot small bigband. Mét of zonder blazers-sectie, met één zangeres of twee, of met een zanger en een zangeres.

Speciale verzoeknummers of begeleiding van een familiesketch of solist uit de familie is nooit een probleem.

Dit allroundorkest heeft een enorm uitgebreid repertoire dat geliefd is bij elke leeftijdsklasse, 40-ties, fifties, recente en oudere top 40 hits Balkan, Amsterdams, joods, jazz etc.

Dreambox is een geweldige allround galaband voor uw evenement. In de basis bezetting (4 personen) piano/synthesizer, zang of gitaar, bas en slagwerk. Deze band heeft de mogelijkheid om verschillende artiesten te begeleiden, de opbouw bij het diner begint bijvoorbeeld met sfeervolle achtergrondmuziek jazzy met gitarist/zanger Cris Monen, smaakvolle latinjazz & bossa nova met zangeres Rebecca Lobry of een speciaal optreden van zangeres Sarah Fairfield met een repertoire van haar eigen liedjes en mooie easy-listening popsongs.
Later op de avond eventueel een knallend feest waarbij er lekker gedanst kan worden op de bekendste dance classics uit de 70er 80er en 90er jaren met een of meerdere zangeressen (bijvoorbeeld Vocal Delight een act met drie topzangeressen) die speciaal voor dit deel van de avond ingehuurd worden. Ook het stijldans repertoire behoort tot de mogelijkheden. Deze veelzijdigheid, de perfecte uitstraling, het brede repertoire, en de kwaliteit van de ervaren musici maakt deze band tot een veel geboekte act door bedrijven clubs en hotels.

Dreambox kan verder worden uitgebreid met saxofoniste Jelske Hoogervorst en trompettist Paul Poulissen. De uitbreidingen geven het geheel een extra dimensie en maken de band van een flexibele groep voor een gepaste muzikale omlijsting (bescheiden op de achtergrond) tot een showorkest met een enorme uitstraling. Dreambox heeft al honderden feesten tot een grootse ‘happening’ gemaakt waarover lang nagesproken is. Ook avonden die rustig beginnen tot het moment waarop echt het “dak er even afmag”. De band beschikt over een eigen piano, lichtset en geluidsset tot 300 personen.

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This