‘Wie er bij stil kan blijven zitten, moet snel naar een dokter!’ (de Telegraaf)

Deze sisters of Soul veroveren al sinds 2002 het Nederlandse publiek met hun theatervoorstellingen ‘A Tribute To The Girl Groups’ en ‘BB&B XL’. Iedereen is het erover eens BB&B is een spektakel voor oog en oor!

Big, Black & Beautiful neemt hun publiek mee op een muzikale reis met Soulhits van o.a. The Pointer Sisters, The Three Degrees, Sister Sledge en Destiney’s Child.

In hun nieuwe programma brengen zij ook een flashback naar de ’70 met dance classics als ‘I’m Every Woman’, ‘Last Dance’ en ‘I Will Survive’. Het einddoel is duidelijk: het dak moet er af!

Een super swingend non-stop optreden met hits van de afgelopen 30 jaar uitgevoerd door drie super Soul zangeressen. BB&B garandeert een groot feest, waarbij iedereen kan meezingen en swingen!

Rocq-E Harrell

De in Californie (U.S.A.) geboren Rocq-E (spreek uit Rocky) zong achtergrond koortjes bij een aantal van de grootste Soul artiesten van de wereld, zoals Aretha Franklin, Diana Ross en Stevie Wonder. In Nederland maakte zij haar eerste solo CD en zong zij in vele theater voorstellingen. Zoals ‘Female Factory’, ‘She Got Game’. ‘R.E.S.P.E.C.T’ en ‘It Takes 2’.

Lucretia van der Vloot

Lucretia was te zien in de muzikale theatervoorstellingen ‘Tip Top’ en ‘Jenny Arean met Lucretia van der Vloot’. Daarnaast speelde zij een paar seizoenen in de populaire tv-serie ‘All Stars’. Lucretia zong samen met Rocq-E in ‘Female Factory’ en ‘She Got Game’. Ook toert zij met haar solotheaterprogramma ‘Alles Wat Telt’ langs de kleine zalen in Nederland.

Michelle David

Geborgen en getogen in New York, begon Michelle als klein meisje haar zangcarriere in de kerk. Jaren later was zij daar onder andere te zien in de musical ‘Mama, I Want To Sing’. Ook in Nederland zong zij in verschillende muzikale theatervoorstellingen, zoals: ‘The Sound of Motown’ en ‘The Glory Of Gospel’. Samen met Rocq-E zong Michelle in ‘R.E.S.P.E.C.T.’.

BB&B FT. HOLLYWOOD BOULEVARD

Of het nou om een heel persoonlijk feest of om een zakelijke happening gaat, zonder muziek gaat het niet. De mooiste ideeën kunnen nu eenmaal alleen door muziek emotioneel vertaald worden. Zodat de mensen die de ruimte van zaal, hal of tent met klanken vullen een feest kunnen maken en breken. HOLLYWOOD BOULEVARD maakt uw feest. Door de combinatie van kwaliteit, sfeergevoeligheid en veelzijdigheid.

 

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This