Anita Meyer -in 1976 landelijk doorgebroken met Hans Vermeulen’s “The Alternative Way”- mag nog altijd overkomen als het ideale buurmeisje met de gouden keel, haar staat van dienst is even lang als indrukwekkend.

Het uitgangspunt van al haar artistieke activiteiten is altijd haar brandende liefde voor muziek geweest. Weliswaar heeft de geboren Rotterdamse zich in de loop der jaren regelmatig tot opvallende zijsporen laten verleiden, ze waakte er ook altijd voor niet te verdwalen. “Zingen is nu eenmaal mijn grootste talent, dus dat moet voorop blijven staan”, aldus Anita, die derhalve voorzichtig is daar waar het escapades als actrice, presentatrice en liedjesschrijfster betreft.

Niettemin was ze (bijvoorbeeld) het stralende middelpunt in de muzikale televisieserie “Anita And The Kids of United Europe” en was ze andermaal de spil van een on-Nederlandse spektakelshow met het Metropole Orkest in Ahoy.

Behalve dat ze niets anders wil (“Rustiger aan doen is niets voor mij”), moet ze wel in beweging blijven omdat Nederland een klein land is en ze al dik twintig jaar doorgaat als ‘s lands populairste zangeres. Immers na het doorslaande succes van “Why Tell Me Why” in 1981 heeft Anita haar nationale nummer-1-status alleen maar verder uitgebouwd.

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie


 

Pin It on Pinterest

Share This