Er waren eens… twee prinsesjes met gouden keeltjes. De vrolijke Prinses Margy en de enthousiaste Prinses Marilyn. Samen leren zij kinderen zingend en dansend hoe je als een heuse prins of prinses door het leven gaat.

Belangrijke levensvragen passeren de revue. Wat trek je aan? Hoe moet je wuiven? Wat mag je wel en niet? Hoe draag je een tiara? Wat zijn echte vrienden? Hoe zorg je dat een prins of prinses op jou verliefd wordt? Is snoepen toegestaan? Geloof jij in sprookjes?

2Princess zijn dé voorbeelden voor lieflijke prinsesjes in spe. Om ook stoere prinsen op hun wenken te bedienen nodigt 2Princess soms MC Prince uit. Met zijn tomeloze energie geeft deze coole MC tips & tricks over het leven van een prins. En ook hoe je lieflijke prinsesjes het hof maakt. Alle jongens willen straks maar een ding… ook een MC Prince zijn.

Na de show is er ruimte voor een Meet & Greet. Alle kinderen kunnen met 2Princess (en ook MC Prince) op de foto of gewoon even een handje schudden met deze sterren.

Deze koninklijke voorstelling bruist van de interactie. Stilzitten is er met 2Princess echt niet bij. En de aanstekelijke liedjes zingt elk kind direct mee (en de ouders ook!). Kortom, zing, dans en doe mee. Dan wordt ook jouw leven een sprookje!

Extra informatie

2Princess is voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar. De voorstelling duurt ca. 30 minuten. Optioneel kan MC Prince aan de act worden toegevoegd.

 

Prijzen, beschikbaarheid en boekingen

Wilt u weten of deze artiest beschikbaar is op de door u gewenste datum?
Of wilt u deze artiest direct boeken?

Bel +31 20 403 7600 of stuur onderstaand antwoordformulier op.
U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en/of een vrijblijvende optie.

Vul uw gegevens in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste artiest(en) beschikbaar zijn.

Indien u nog geen specifieke artiest op het oog hebt dan kunt u het veld “gewenste artiest” leeg laten. Gebruik dan het veld “aanvullende informatie” om te beschrijven wat u zoekt of om wat voor evenement het gaat.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Gewenste datum

Alternatieve datum

Gewenste artiest

Naam

Uw Email

Telefoon

Aanvullende informatie

Pin It on Pinterest

Share This